Beskrivelse
Denne artikel viser, hvordan du nulstiller maskinen til fabriksindstillinger og relaterede forholdsregler.
Hvornår skal maskinen nulstilles til fabriksindstillinger?
|
Trin
Hovedside > Maskine > Næste side > Nulstil til fabriksindstillinger > Ja
Maskinen genstarter derefter og kører i et par minutter, før nulstillingen til fabriksindstillinger er fuldført.
⚠︎ Hvis maskinen var forbundet til Beam Studio på computeren, skal du genstarte Beam Studio før brug.
#End
Kommentarer
0 kommentarer
Log ind for at kommentere.